Известие

Collapse
No announcement yet.

Видях те,ти ли беше?!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от life style Покажи съобщение
    вече като видя алфа ше показвам среден пръст, да се разпознаваме, и като питате после кои беше, ш кажа "ъм аз бях" земи ся и тоя среден , и повече не поглеждаи към колата ако ме видиш !
    Ама разбира се, даже ако искаш да си най - коментирания тука, може не само среден да показваш, а да спираш и да покажеш това дето символизира средния, за нула време ще станеш мтого известен......аз съм си монтирал под предната броня една ръчичка със среден, изкарал съм я на лостче и с механизъм като се размина с Халфа и веднага и показвам среден.....
    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• "life style" Покажи среден пръст и ще си намериш майстора ...тъкмо известно време няма да пишеш глупости във форума!

А за протокола вчера видях един пич(156 синя с прагове и 17-ки джанти не видях номера) в 14.15 около медицинска академия,колата беше готина ама да питам колегата ако чете,толко ли ти беше студено в най топлия ден до сега ,че беше със свалени прозорци и се потеше от 37 - 38 градусовата температура на пътя или ти е развален климатика .Опитах се да го снимам ,но батерията на ГСМ-а беше към края и не се включи фотото .....
      Alfa156 Against All

Comment

• С 1523 Алфа 147 графит. Да си казва кой е! Днес в Търново на излизане към София до МЕТРО на светофара се засякохме.
        Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

егати безсмисленната тема, "маи те видях вчера" "амм таи ли, можи, що не са обади за по "бира"" , "ъм деазнам, досрамяма" хах е може ли да се обсъжда кои кого е видял? е като си го видял и ко ? до там само ! хахах малеее мале мале

вече като видя алфа ше показвам среден пръст, да се разпознаваме, и като питате после кои беше, ш кажа "ъм аз бях" земи ся и тоя среден , и повече не поглеждаи към колата ако ме видиш !
          Е теб пък не те разбирам..
          Веднъж ти сложиха бан на другия ник.
          Регистрира втори -всички се направиха ,че не са видели.....
          Само се заяждаш с хората.Като не ти харесва,като те дразнят,ами не влизай ...
          “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
          ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

• Или поне да не пише разни "премудрусти"
            Last edited by fred; d.m.y г., 18:35.
            Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
            Нагоре по стълбата, която води надолу
            sigpic

Comment

адски готин и спокоен човек
              ти си невероятен
              sigpic
              днес съм в почивка ---

Comment

• Вчера(27-ми) под Колхозния пазар във Варна, видях маслено зелена, доста добре изглеждаща 146-ца. Регистрацията започваше с Р, но нататък не запомних. Шофьора беше жена с още 2-3 човека. Аз си бях с моята червена алфа с бял капак.
                Alfa Romeo 145...+5

Comment

егати безсмисленната тема, "маи те видях вчера" "амм таи ли, можи, що не са обади за по "бира"" , "ъм деазнам, досрамяма" хах е може ли да се обсъжда кои кого е видял? е като си го видял и ко ? до там само ! хахах малеее мале мале

oххх котьо как искам да ми покажеш среден пръст на някой светофар, та да се увериш лично тогава е ли или не е тъмно, влажно и ароматно в собствения ти гъз. сладур!
                  няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

• Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщение
                    oххх котьо как искам да ми покажеш среден пръст на някой светофар, та да се увериш лично тогава е ли или не е тъмно, влажно и ароматно в собствения ти гъз. сладур!
                    кво му се обяснявате на този, не виждате ли, че е прост като джапанка. Размахва средни пръсти, ама само виртуално... Да не мислите, че му стиска да го прави наистина. Темата е, за да се опознаем с хората от клуба и да свържем колите и собствениците им, ама трябва малко сиво вешество, за да го осъзнаеш
                    (1996) 146 ti EX ( 2008 ) 159 Sportwagon 3.2 JTS

Comment

• Черна 156 рег. ВТ 2001 ?? в Стара Загора.Някой ще се познае ли?

Comment

• Днес на магистралата от Асеновград към София една червена 33-ка, която мисля, че беше с пловдивска регистрация.
                        Май е от форума, но не съм сигурен
                        Аз леко изпраших пред нея, ама дълга история
                        --Alfa Romeo 147 1.9JTD -- Keep walking! --
                        sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Walker Покажи съобщение
                          Днес на магистралата от Асеновград към София една червена 33-ка, която мисля, че беше с пловдивска регистрация.
                          Май е от форума, но не съм сигурен
                          Аз леко изпраших пред нея, ама дълга история
                          с гоуеми джанти ли беше
                          33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

• Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщение
                            с гоуеми джанти ли беше
                            Май беше с железни. Не обърнах внимание.
                            --Alfa Romeo 147 1.9JTD -- Keep walking! --
                            sigpic

Comment

• Онзи ден видях колегата Bodom беше на гости в Бургас на 20 метра от нас беше спряна колата.Много добре изглеждаше
                              Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
                              Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
                              Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02

Comment

• Онзи ден ходих към Бургас. От Варна до Обзор "джиткахме" с една сребриста 156-ка (същата като моята) с бургаска регистрация А 18... нещо си (номера не помня). Първо реших да не изпреварвам, да си караме 2-те алфи една след друга, ама се насъбраха една колона и с 70-80км/ч и никакво развитие, никой не изпреварва и така изтраях 5-10км. Ръчнах ги и по някое време въпросната алфа ме настигна, покарахме културно, и така до Обзор... Абе кеф....Я да видим някой ще си признае ли?
                                Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                                Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                                Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Working...
                                X